NIETS doen > IETS doen

Mariette Stolk

  • verstilling
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Locatie: Bestemming Onbekend
Focus: Organisatieontwikkeling / persoonlijke ontwikkeling
Thema: Theory U

Stel nou dat NIETS doen meer toevoegt dan IETS doen ….?

Stel nou dat in het huidige tijdsgewricht van veranderende paradigma’s, razendsnelle ontwikkelingen, van actie en steeds maar meer en beter; een wereld met nieuwe doeners, terugtrekkende overheden en zoekende professionals, NIETS doen meer toevoegt, dan IETS doen? Wat dan? Wat betekent dat voor jou als professional? Voor je organisatie? Voor jou als mens? Voor welke persoonlijke en maatschappelijke keuzes stelt je dat?

Laat je een uur lang door Mariette Stolk meevoeren in het gedachte- en ervaringsexperiment waarin NIETS doen een plausibel alternatief wordt voor IETS doen op weg naar een sociaal duurzame samenleving.

Ga mee op onderzoek vanuit een rijke schakering aan kennisbronnen en ervaar dit ongewone perspectief op diverse niveaus: IK, WIJ, team, organisatie, maatschappij en de wereld.

mariette

Mariette Stok

Mariette is partner van Reos Partners Den Haag en werkt van daaruit aan duurzame sociale ontwikkeling en leiderschap. Zij is vooral gevormd door de volgende perspectieven:

- Het rationale → van huis uit
- Het intuitieve → van nature
- Het bedrijfseconomische → van studie aan de EUR
- Het U perspectief → vanuit de master Theory U bij het Presencing Institute
- En het verdiepte perspectief van het hart en zijn → vanuit de Ridhwan School

In haar professionele ontwikkeling integreren deze perspectieven zich steeds meer en brengen verdieping en een beweging naar de essentie.
Ze put uit diverse praktijkervaringen in het werken vanuit het kader van Theory U in (directie)team ontwikkeling, organsiatieontwikkeling en in maatschappelijke multistakeholder vraagstukken.
Haar hart ligt bij een kwaliteit van leven en werken waar ieders hoogste potentieel kan ontvouwen en geleefd kan worden in de eenvoud van ieder moment.

Tags: Theory U