Graphic Recording

Christina Boldero

  • christina boldero
Tijd: 15:00 - 16:00 uur
Locatie: Tent 3
Focus: Organisatieontwikkeling / persoonlijke ontwikkeling
Werkvorm: Workshop
Thema: Kleine Kunsten
Max. 15 personen!


Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Toch gebruiken we vrijwel altijd tekst om onszelf uit te drukken, verslagen te maken, visies vast te leggen of het resultaat van een brainstorm vast te houden.

Hoe kan je op een slimme en snelle manier gebruik maken van beelden? Graphic Recording combineert aandachtig luisteren, eenvoudige tekentechnieken en faciliteringsmethoden om complexe processen visueel weer te geven. Het stelt je in staat om op een doeltreffende manier informatie overzichtelijk weer te geven, een gedeelde taal te creëren en betrokkenen een gevoel van eigenaarschap van een project, strategie of conferentie te geven.

En nee, je hoeft er geen tekentalent voor te zijn! Leer in een uurtje een aantal basics waar je dankbaar gebruik van kunt maken, en maak kennis met kracht van beelden.


Biografie

Christina houdt van tekenen, en van taal; verbale taal zet ze om in tekeningen. Schoolboeken zaten onder de schetsen, verjaardagskaarten maakte ze het liefst zelf. Tegenwoordig worden ideeën, notulen en plannen vergezeld van verhelderende pictogrammen. Met een sterke overtuiging dat iedereen graphic recording kan leren zet Christina zich met passie in om anderen de magie en eenvoud van visueel denken te doen beleven.