Doe-het-zelf lunch

Prins Heerlijk Tilburg

  • prins heerlijk 1
Tijd: 12:00 - 13:30 uur
Locatie: Het Trefpunt

De lunch wordt vandaag verzorgd door "Prins Heerlijk".
Prins Heerlijk is een lunchcafé & brasserie in de binnenstad van Tilburg, waar wordt gewerkt met verse ingrediënten, liefst biologisch en zoveel mogelijk met streekproducten.

Achter restaurant Prins Heerlijk staat “Stichting BUITENGEWOON leren en werken- Prins Heerlijk”. De stichting richt zich op jonge mensen die door verschillende oorzaken (functiebeperkingen, sociaal-emotionele problemen, zonder startkwalificatie) weinig kans maken op de arbeidsmarkt en een kans verdienen. Het doel is deze mensen kansen te bieden, hen te begeleiden en op te leiden tot dienstverlenende horecamedewerkers, met een positief zelfbeeld en om hun vaardigheden en hun zelfvertrouwen te vergroten.


Link:

www.prinsheerlijktilburg.nl