Praktisch

Datum & tijden

7 november 2013

Het festival start om 10.00 uur en eindigt om 18:30 uur. Het festivalterrein is geopend vanaf 9:00 uur. 

Opgeven voor lezingen en workshops kan niet van te voren, maar op de dag zelf. Je stelt dan zelf je festivalprogramma samen. Kom op tijd, want voor sommige onderdelen geldt: vol = vol.


spoorzone

De locatie: Spoorzone013

Van oudsher is de spoorzone in Tilburg een gebied van verbindingen. Het spoor was de basis voor veel economische ontwikkelingen in het gebied. De Spoorzone is voor veel mensen nog een onontdekt stukje Tilburg. Niet gek, ruim 130 jaar was het afgesloten voor het grote publiek en werd er gewerkt aan treinen. Deze activiteiten zijn verplaatst en langzaamaan wordt het gebied steeds toegankelijker en is het terrein een broedplaats geworden voor nieuwe verbindingen, een plek waar traditie en innovatie, skateboard en viool, student en ondernemer elkaar treffen. Een perfecte plek voor het innovatiefestival.


Locatie en Routebeschrijving

NS-Plein 65
5014 DC Tilburg

Op 5 minuten loopafstand van station Tilburg.

Parkeren kan niet op het terrein zelf, maar wel in de nabijgelegen openbare parkeergarages Tivoli en Pieter Vreedeplein.


Eten & Drinken

Bij een festival hoort lekker eten en drinken. Daarvoor wordt gezorgd. Tussen 12:00 en 13:30 uur is er een uitgebreide lunch en om 17:00 uur start de borrel.


    • Tilburg koepelhal 1
    • frissen

Gaststad Tilburg #013

Het kan niet mooier. Het innovatiefestival 2013 in de stad #013. De stad die dat jaar uitgeroepen heeft tot het jaar van de sociale innovatie.

Tilburg is dit jaar gaststad voor het Innovatiefestival. Een bijzonder collectief van partijen, de oprichters van de Tilburgse Maatschappelijke Ontwikkelings Maatschappij (de MOM) en de gemeente Tilburg hebben dit jaar het innovatiefestival 'geadopteerd'. In deze editie van het Innovatiefestival slaan we de brug tussen lokale Tilburgse vernieuwingskracht en landelijke ontwikkelingen.


Volg ons op LinkedIn